100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CELICA Hatchback 1.6 86PK
Bouwjaar 04.1986 - 08.1989

Wiellagers TOYOTA CELICA Hatchback 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Perslagers voor uw TOYOTA CELICA Hatchback 1.6

Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Let op of het geluid harder of zachter wordt.

Wiellagers kopen TOYOTA CELICA Hatchback

Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers.