100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CELICA Coupé 1.8 16V TS 192PK
Bouwjaar 08.1999 - 09.2005

Wiellagers TOYOTA CELICA Coupé 1.8 16V TS

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA CELICA Coupé 1.8 16V TS

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.

Wiellagers kopen TOYOTA CELICA Coupé

Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER HandremkabelsMG RemschoenenAUDI Remklauwen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. Wiellagers worden vaak per as vervangen.