100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CELICA Coupé 2.2 GT 136PK
Bouwjaar 11.1993 - 08.1999

Wiellagers TOYOTA CELICA Coupé 2.2 GT

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wij controleren altijd bij de TOYOTA CELICA Coupé 2.2 GT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Perslagers voor uw TOYOTA CELICA Coupé

Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers.

Wiellagers kopen TOYOTA

Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen.