100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CELICA Coupé 2.0 i 16V 170PK
Bouwjaar 04.1996 - 11.1999

Wiellagers TOYOTA CELICA Coupé 2.0 i 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CELICA Coupé 2.0 i 16V

Wij controleren altijd bij de TOYOTA CELICA Coupé dealer of de onderdelen passen op uw auto. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN RemslangenJAGUAR ABS sensorenLAMBORGHINI Stuurkogels.

Perslagers voor uw TOYOTA

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. De wegligging is een stuk minder. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Wiellagers op uw auto

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.