100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CELICA Coupé 1.8 i 16V 116PK
Bouwjaar 11.1993 - 11.1999

Wiellagers TOYOTA CELICA Coupé 1.8 i 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA CELICA Coupé 1.8 i 16V

Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij controleren altijd bij de TOYOTA CELICA Coupé dealer of de onderdelen passen op uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Wiellagers kopen TOYOTA

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI FuseekogelsFIAT WielnavenINFINITI Remklauwen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers.

Wiellagers op uw auto

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.