100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CELICA Coupé 2.0 4WD 208PK
Bouwjaar 10.1989 - 01.1994

Wiellagers TOYOTA CELICA Coupé (_T18_) 2.0 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA CELICA Coupé (_T18_) 2.0 4WD

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA CELICA Coupé (_T18_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Conische wiellagers in remtrommels

Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.