100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CELICA Coupé 2.0 150PK
Bouwjaar 01.1987 - 08.1989

Wiellagers TOYOTA CELICA Coupé (_T16_) 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA CELICA Coupé (_T16_) 2.0. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Perslagers voor uw TOYOTA CELICA Coupé (_T16_)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIADAFSUBARU. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water.