100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CELICA Coupé 2.0 140PK
Bouwjaar 01.1986 - 08.1989

Wiellagers TOYOTA CELICA Coupé 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CELICA Coupé 2.0

Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKI RemschijvenAUDI SpoorstangDAIMLER Handremkabels. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen.

Wiellagers op uw auto

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA CELICA Coupé.

Perslagers voor uw TOYOTA

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.