100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CELICA Coupé 1.6 86PK
Bouwjaar 04.1986 - 08.1989

Wiellagers TOYOTA CELICA Coupé (_T16_) 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Perslagers voor uw TOYOTA CELICA Coupé (_T16_) 1.6

Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA CELICA Coupé (_T16_) komen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.