100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CELICA Coupé 2.8 Supra 170PK
Bouwjaar 08.1981 - 12.1985

Wiellagers TOYOTA CELICA Coupé 2.8 Supra

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CELICA Coupé 2.8 Supra

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA CELICA Coupé past. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Wiellagers op uw auto

Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend.

Perslagers voor uw TOYOTA

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER ABS sensorenFORD RemcilindersDODGE Spoorstang.