100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CELICA Coupé 2.0 86PK
Bouwjaar 10.1975 - 07.1977

Wiellagers TOYOTA CELICA Coupé 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.

Wiellagers kopen TOYOTA CELICA Coupé 2.0

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen.

Perslagers voor uw TOYOTA CELICA Coupé

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wiellagers worden bij de apk keuring getest.