100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CELICA Coupé 1.6 ST 86PK
Bouwjaar 05.1973 - 03.1978

Wiellagers TOYOTA CELICA Coupé 1.6 ST

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CELICA Coupé 1.6 ST

Een wiellager mag je niet horen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE RemschijvenDAF WielnavenRENAULT Handremkabels. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA CELICA Coupé.

Wiellagers op uw auto

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Perslagers voor uw TOYOTA

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen.