100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CELICA Coupé 1.6 LT 75PK
Bouwjaar 02.1976 - 03.1978

Wiellagers TOYOTA CELICA Coupé 1.6 LT

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Wiellagers kopen TOYOTA CELICA Coupé 1.6 LT

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA RemblokkenMAZDA FuseekogelsCHEVROLET Draagarmen.

Perslagers voor uw TOYOTA CELICA Coupé

Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.