100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CELICA Cabriolet 2.0 GTi 156PK
Bouwjaar 10.1989 - 11.1993

Wiellagers TOYOTA CELICA Cabriolet 2.0 GTi

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA CELICA Cabriolet 2.0 GTi, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC HandremkabelsSMART WielnavenBUICK Stabilisatorstangen. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Perslagers voor uw TOYOTA CELICA Cabriolet

Demonteren is geen lastige klus. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. De centrale moer borgt de naaf of lagers.

Wiellagers kopen TOYOTA

Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.