100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CELICA 2.0 XT 105PK
Bouwjaar 02.1982 - 08.1985

Wiellagers TOYOTA CELICA 2.0 XT

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Wiellagers kopen TOYOTA CELICA 2.0 XT

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA CELICA komen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Perslagers voor uw TOYOTA

Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.