100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA II 2.0 D 73PK
Bouwjaar 03.1988 - 06.1992

Wiellagers TOYOTA CARINA II 2.0 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV WiellagersLANCIA FuseekogelsVOLVO Spoorstang. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Wiellagers kopen TOYOTA CARINA II 2.0 D

Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Perslagers voor uw TOYOTA CARINA II

Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.