100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA II 2.0 D 68PK
Bouwjaar 02.1984 - 05.1988

Wiellagers TOYOTA CARINA II 2.0 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CARINA II 2.0 D

Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA CARINA II past. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Wiellagers op uw auto

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam.

Perslagers voor uw TOYOTA

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.