100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA II 1.8 GLI 101PK
Bouwjaar 10.1983 - 11.1987

Wiellagers TOYOTA CARINA II 1.8 GLI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA CARINA II 1.8 GLI

De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Wiellagers kopen TOYOTA CARINA II

Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLN RemschijvenLAMBORGHINI StabilisatorstangenVW VOLKSWAGEN Draagarmen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Wiellagers op uw auto

Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.