100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA II 1.6 86PK
Bouwjaar 10.1986 - 11.1987

Wiellagers TOYOTA CARINA II 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CARINA II 1.6

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA CARINA II, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONG RemklauwenLADA WielnavenLEXUS Draagarmen. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Wiellagers op uw auto

Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. De magneet kant testen met een ijzerdeel.

Perslagers voor uw TOYOTA

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Pers wiellagers moeten geperst worden. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur.