100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA II 1.6 84PK
Bouwjaar 10.1983 - 11.1987

Wiellagers TOYOTA CARINA II 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Perslagers voor uw TOYOTA CARINA II 1.6

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf.

Wiellagers kopen TOYOTA CARINA II

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.