100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA II 1.6 75PK
Bouwjaar 10.1983 - 11.1987

Wiellagers TOYOTA CARINA II 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CARINA II 1.6

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA CARINA II past. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Perslagers voor uw TOYOTA

Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA WiellagersALFA ROMEO RemslangenSKODA Draagarmen. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen.

Wiellagers op uw auto

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.