100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA II Stationwagen 2.0 121PK
Bouwjaar 12.1987 - 04.1992

Wiellagers TOYOTA CARINA II Stationwagen 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CARINA II Stationwagen 2.0

Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA CARINA II Stationwagen past.

Perslagers voor uw TOYOTA

Een wiellager mag je niet horen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Wiellagers op uw auto

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.