100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA II Stationwagen 1.6 98PK
Bouwjaar 12.1987 - 03.1992

Wiellagers TOYOTA CARINA II Stationwagen 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen.

Perslagers voor uw TOYOTA CARINA II Stationwagen 1.6

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Wiellagers kopen TOYOTA CARINA II Stationwagen

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u.