100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA II Stationwagen 1.6 102PK
Bouwjaar 12.1987 - 03.1992

Wiellagers TOYOTA CARINA II Stationwagen 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA CARINA II Stationwagen 1.6

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Wiellagers op uw auto

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA CARINA II Stationwagen past. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen.

Wiellagers kopen TOYOTA

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI RemcilindersINFINITI RemtrommelsLOTUS Spoorstang. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.