100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA II Stationwagen 1.6 90PK
Bouwjaar 12.1987 - 12.1989

Wiellagers TOYOTA CARINA II Stationwagen 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA CARINA II Stationwagen 1.6

Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA RemblokkenDAIHATSU FuseekogelsSKODA Remtrommels.

Wiellagers op uw auto

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Je kunt bij ons betalen via {LIST} U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Wiellagers kopen TOYOTA CARINA II Stationwagen

Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel.