100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA II Sedan 2.0 GLI 121PK
Bouwjaar 12.1987 - 03.1992

Wiellagers TOYOTA CARINA II Sedan 2.0 GLI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Demonteren is geen lastige klus.

Wiellagers kopen TOYOTA CARINA II Sedan 2.0 GLI

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Bij montage altijd op de buitenste ring persen.

Perslagers voor uw TOYOTA CARINA II Sedan

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.