100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA II Sedan 2.0 D 73PK
Bouwjaar 03.1988 - 06.1992

Wiellagers TOYOTA CARINA II Sedan 2.0 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA CARINA II Sedan 2.0 D

Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Wiellagers kopen TOYOTA CARINA II Sedan

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Wiellagers op uw auto

Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager.