100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA II Sedan 1.6 102PK
Bouwjaar 12.1987 - 03.1992

Wiellagers TOYOTA CARINA II Sedan 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Wiellagers kopen TOYOTA CARINA II Sedan 1.6

Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Perslagers voor uw TOYOTA CARINA II Sedan

Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT HandremkabelsIVECO SpoorstangGMC Draagarmen. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.