100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA II Sedan 2.0 D 68PK
Bouwjaar 02.1984 - 05.1988

Wiellagers TOYOTA CARINA II Sedan 2.0 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA CARINA II Sedan 2.0 D

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten.

Wiellagers op uw auto

De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA CARINA II Sedan komen. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Wiellagers kopen TOYOTA

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.