100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA II Sedan 1.6 84PK
Bouwjaar 10.1983 - 11.1987

Wiellagers TOYOTA CARINA II Sedan 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CARINA II Sedan 1.6

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is.

Wiellagers op uw auto

De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Wiellagers worden vaak per as vervangen.

Perslagers voor uw TOYOTA CARINA II Sedan

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.