100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA E 2.0 i 126PK
Bouwjaar 12.1993 - 09.1997

Wiellagers TOYOTA CARINA E 2.0 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.

Wiellagers kopen TOYOTA CARINA E 2.0 i

Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto.

Perslagers voor uw TOYOTA CARINA E

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf.