100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA E 2.0 GTi 158PK
Bouwjaar 04.1992 - 02.1994

Wiellagers TOYOTA CARINA E 2.0 GTi

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CARINA E 2.0 GTi

Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. De wegligging is een stuk minder. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De centrale moer borgt de naaf of lagers.

Wiellagers op uw auto

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER HandremkabelsISUZU ABS sensorenMG Stabilisatorstangen.

Perslagers voor uw TOYOTA CARINA E

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen.