100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA E 1.6 116PK
Bouwjaar 12.1993 - 09.1997

Wiellagers TOYOTA CARINA E 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CARINA E 1.6

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.

Wiellagers op uw auto

Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Perslagers voor uw TOYOTA CARINA E

Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEP RemcilindersALFA ROMEO RemschijvenPLYMOUTH Stuurkogels. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.