100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA E 1.6 99PK
Bouwjaar 12.1993 - 09.1997

Wiellagers TOYOTA CARINA E 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER RemcilindersJAGUAR DraagarmenGMC Wiellagers. Pers wiellagers moeten geperst worden.

Perslagers voor uw TOYOTA CARINA E 1.6

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Wiellagers kopen TOYOTA CARINA E

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen.