100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA E Sportswagon 2.0 i 126PK
Bouwjaar 05.1995 - 09.1997

Wiellagers TOYOTA CARINA E Sportswagon 2.0 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving.

Wiellagers kopen TOYOTA CARINA E Sportswagon 2.0 i

Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA CARINA E Sportswagon past.

Perslagers voor uw TOYOTA

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.