100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA E Sportswagon 2.0 GLI 133PK
Bouwjaar 01.1993 - 09.1997

Wiellagers TOYOTA CARINA E Sportswagon 2.0 GLI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom.

Perslagers voor uw TOYOTA CARINA E Sportswagon 2.0 GLI

Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA CARINA E Sportswagon, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto.

Wiellagers kopen TOYOTA

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE HandremkabelsBMW RemcilindersCHEVROLET Fuseekogels. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.