100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA E Sportswagon 2.0 D 73PK
Bouwjaar 01.1993 - 01.1996

Wiellagers TOYOTA CARINA E Sportswagon 2.0 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA CARINA E Sportswagon 2.0 D

Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax

Wiellagers op uw auto

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.

Wiellagers kopen TOYOTA CARINA E Sportswagon

Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.