100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA E Sportswagon 1.6 i 99PK
Bouwjaar 02.1995 - 09.1997

Wiellagers TOYOTA CARINA E Sportswagon 1.6 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

De centrale moer borgt de naaf of lagers. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft.

Perslagers voor uw TOYOTA CARINA E Sportswagon 1.6 i

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Wiellagers kopen TOYOTA CARINA E Sportswagon

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.