100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA E Sedan 2.0 133PK
Bouwjaar 01.1993 - 09.1997

Wiellagers TOYOTA CARINA E Sedan 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTA RemcilindersLANCIA RemklauwenCHEVROLET Remschoenen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA CARINA E Sedan 2.0, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wiellagers worden vaak per as vervangen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Perslagers voor uw TOYOTA CARINA E Sedan

Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben.

Wiellagers kopen TOYOTA

Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.