100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA E Sedan 2.0 i 126PK
Bouwjaar 12.1992 - 09.1997

Wiellagers TOYOTA CARINA E Sedan 2.0 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is.

Perslagers voor uw TOYOTA CARINA E Sedan 2.0 i

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA CARINA E Sedan. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Wiellagers kopen TOYOTA

Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.