100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA E Sedan 2.0 GTi 158PK
Bouwjaar 04.1992 - 12.1995

Wiellagers TOYOTA CARINA E Sedan 2.0 GTi

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CARINA E Sedan 2.0 GTi

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.

Perslagers voor uw TOYOTA CARINA E Sedan

En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORD RemschoenenINFINITI RemklauwenPEUGEOT Wiellagers.

Wiellagers op uw auto

Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.