100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA E Sedan 2.0 D 73PK
Bouwjaar 08.1992 - 01.1996

Wiellagers TOYOTA CARINA E Sedan 2.0 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CARINA E Sedan 2.0 D

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. De centrale moer borgt de naaf of lagers. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Wiellagers op uw auto

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht.

Perslagers voor uw TOYOTA CARINA E Sedan

Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto.