100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA E Sedan 1.6 99PK
Bouwjaar 01.1995 - 09.1997

Wiellagers TOYOTA CARINA E Sedan 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET RemschoenenSMART StabilisatorstangenMAZDA Remcilinders. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Perslagers voor uw TOYOTA CARINA E Sedan 1.6

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA CARINA E Sedan, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Wiellagers kopen TOYOTA

De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft.