100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CARINA E Sedan 1.6 16V 116PK
Bouwjaar 12.1994 - 09.1997

Wiellagers TOYOTA CARINA E Sedan 1.6 16V

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CARINA E Sedan 1.6 16V

Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Elke TOYOTA CARINA E Sedan heeft een eigen VIN-nummer. Pers wiellagers moeten geperst worden. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Perslagers voor uw TOYOTA

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen.

Wiellagers op uw auto

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes.