100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY 2.5 181PK
Bouwjaar 08.2017 - tot heden

Wiellagers TOYOTA CAMRY 2.5

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw TOYOTA CAMRY 2.5

Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald.

Wiellagers op uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA CAMRY, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART RemschoenenMG WielnavenLINCOLN Handremkabels. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS.

Wiellagers kopen TOYOTA

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS en TRW Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig.