100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY 2.5 160PK
Bouwjaar 10.1986 - 06.1991

Wiellagers TOYOTA CAMRY 2.5

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Elke TOYOTA CAMRY 2.5 heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLN RemtrommelsLADA RemklauwenLDV Handremkabels.

Perslagers voor uw TOYOTA CAMRY

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Wiellagers kopen TOYOTA

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Demonteren is geen lastige klus. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Wiellagers worden bij de apk keuring getest.