100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY 2.0 Turbo-D 84PK
Bouwjaar 11.1986 - 05.1991

Wiellagers TOYOTA CAMRY 2.0 Turbo-D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CAMRY 2.0 Turbo-D

Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax

Perslagers voor uw TOYOTA CAMRY

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Wiellagers op uw auto

En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLN HandremkabelsDACIA RemklauwenDAEWOO Wiellagers. Pers wiellagers moeten geperst worden. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.