100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY 3.0 183PK
Bouwjaar 09.1993 - 07.1996

Wiellagers TOYOTA CAMRY 3.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CAMRY 3.0

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Demonteren is geen lastige klus. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.

Perslagers voor uw TOYOTA CAMRY

Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA RemtrommelsLADA RemcilindersMASERATI Remslangen. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken.

Wiellagers op uw auto

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd