100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY 2.2 136PK
Bouwjaar 06.1991 - 07.1996

Wiellagers TOYOTA CAMRY 2.2

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CAMRY 2.2

Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Perslagers voor uw TOYOTA CAMRY

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

Wiellagers op uw auto

En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen.