100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY 2.2 126PK
Bouwjaar 02.1993 - 08.1997

Wiellagers TOYOTA CAMRY 2.2

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Perslagers voor uw TOYOTA CAMRY 2.2

Elke TOYOTA CAMRY heeft een eigen VIN-nummer. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Wiellagers kopen TOYOTA

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.